»

چربی گیر پلی اتیلنی آشپزخانه (چربی گیر رستوران – چربی گیر آشپزخانه)

 

چربی گیر رستوران معمولا از جنس فایبرگلاس میباشد و در بعضی مواقع به سفارش مشتری و یا کارفرما چربی گیر از جنس پلی اتیلن ساخته میشود . جنس پلی اتیلن بسیار مقاوم تر از فایبرگلاس بوده و قابل دفن در سطح زمین میباشد . این جنس در مقابل خوردگی و اسیدی شدن فاضلاب بسیار مقاوم است و عمر تقریبی این دستگاه چیزی بیشتر از 50 سال میباشد . عمر بالا , کارایی , دوام بدنه باعث شده تا  نظر کارفرما های پروژه های رستورانی به سوی این چربی گیر (چربی گیر پلی اتیلن ) معطوف گردد . لازم به ذکر است  پروسه ساخت , قالب ریزی , قالب بندی , خنک سازی و اسمبل کردن در چربی گیر پلی اتیلن بسیار دشوار تر از ساخت و راه اندازی چربی گیر فایبرگلاسی میباشد .

 

نمای شماتیکی چربی گیر پلی اتیلنی

چربی-گیر-پلی-اتیلنی

تصویر چربی گیر پلی اتیلنی

 

 

 

 


اشتراک گذاری

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati